Firefox open in safe mode

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
imor
Posts: 2
Joined: Thu Aug 27, 2020 8:16 am

Firefox open in safe mode

Post by imor » Thu Mar 11, 2021 1:57 pm

Hello,

Can anyone help me to solve this issue? Every time when I use OpenBrowser (Firefox) it cannot open it. It open the window where can I choose Open in Safe Mode or Refresh Firefox. Did anyone else had that issue too?

Thanks.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 7469
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Firefox open in safe mode

Post by odklizec » Fri Apr 09, 2021 10:51 am

Hi,

From the error message it seems, that FF is already running when you try to use OpenBrowser command? Have you checked if there is a FF process running in Task Manager? What happens, if you manually kill the FF process and start your test again?

In the past, I've implemented a KillProcess method in my tests, just to be sure there is no browser (particularly IE) running before OpenBorwser is used. Please check this post:
close-ie-before-the-start-t10063.html#p40365
Simply run this code (adapt it according your needs), BEFORE OpenBrowser action. Hope this helps?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration