Open existing browser tab in Firefox.

Best practices, code snippets for common functionality, examples, and guidelines.
shanefox
Posts: 8
Joined: Tue Jul 10, 2018 8:10 pm

Open existing browser tab in Firefox.

Post by shanefox » Thu Jun 10, 2021 4:47 am

I need help in creating a test case to open an existing browser tab. Right now I open a new tab with every test case I perform. I would like to have the first test case open a new browser and then log into a website. I want the second test to then use that existing tab to perform an action on the webpage I just logged into in the previous test.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6781
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Open existing browser tab in Firefox.

Post by odklizec » Thu Jun 10, 2021 6:56 am

Hi,

I'm not quite sure what you mean by "opening existing tab"? In your situation, it should be enough to simply continue with an already opened browser, where it was left of in previous test case? Or am I missing something obvious? Simply don't close browser at the end of test case 1 and don't use OpenBrowser in test case 2 ;)
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

shanefox
Posts: 8
Joined: Tue Jul 10, 2018 8:10 pm

Re: Open existing browser tab in Firefox.

Post by shanefox » Sat Jun 12, 2021 5:34 pm

Thank I realize the mistake I made.